Voor mij mag meneer Michael Lenke een standbeeld krijgen. Wie hij is? De uitvinder van de Satisfyer, een seksspeeltje dat klopt en zuigt, te koop is bij de Hema en het Kruidvat en miljoenen vrouwen heeft laten kennismaken met hun lichaam. Vrouwen die nog nooit klaar waren gekomen wisten niet wat hen overkwam na een minuut of drie. Meneer Lenke is Duitser en probeerde zijn uitvinding uit op z’n vrouw, en eigenlijk hebben ze het apparaat dus samen uitgevonden.

Maar, zoals bij alles, zit er ook een andere kant aan de zaak.

Een van mijn beste vrienden had al jaren een oogje op een leuke mevrouw, maar ze was getrouwd, dus hij begon er niet aan. Kort geleden scheidde ze en hij nodigde haar meteen uit voor een etentje.

Groot was zijn teleurstelling toen ze hem meedeelde dat ze nooit meer aan een relatie zou beginnen. ‘Ik heb nu mijn Satisfyer en niet dat gezeur van een man.’ Mijn vriend was in shock. ‘Hoe moet ik concurreren met zo’n apparaat?’ vroeg hij mij wanhopig. Nou, ik heb eerlijk gezegd geen idee. Hoewel dat apparaat natuurlijk niet knuffelt, en dat is toch ook erg gezellig.

Dit soort verhalen zitten altijd in de flow van de tijd, want een andere vriend vertelde me dat hij na lang weer eens seks had met een vrouw.

Net toen het voor hem spannend begon te worden, haakte ze af met de mededeling dat ze het liever met de Satisfyer deed. Behoorlijk bot natuurlijk. Ik troostte hem met het idee dat zo’n speeltje in elk geval nooit bloemen meeneemt of vraagt of je mee gaat naar het café.

‘Maar daar heb ik nu helemaal geen zin meer in,’ zei hij,’ Als ik word neergezet als slecht functionerend apparaat.’

Dit gaat nog enorme consequenties hebben.

Eindelijk zal het begrip zure, oude vrijster, binnenkort terug worden verwezen naar de Middeleeuwen. Want vrouwen komen met de Satisfyer op een geweldige manier aan hun trekken en verzuren daardoor een stuk minder, lijkt me zo.

Wat we natuurlijk niet moeten hebben is dat mannen hier ongelooflijk onzeker van worden. Dat ze daarom hun heil gaan zoeken in oorlog voeren of iets dergelijks. Dat zou treurig zijn.

Of zouden Poetin en Netanyahu en al die andere gekken daar een enorm probleem mee hebben, dat ze niet weten hoe ze een vrouw moeten bevredigen en daarom hun frustratie maar in oorlog omzetten? Of dat een van hun vrouwen zei: ik doe het liever met een Satisfyer dan met jou en dat ze daarom bommen gingen gooien, kan ook.

Leuk als je deelt!