FAQ items aan het laden...

OVER CATHERINE

Catherine Keyl was een van de eerste vrouwen die als verslaggeefster werkte. Jarenlang reisde ze over de hele wereld en interviewde in sloppenwijken, maar ze ondervroeg ook presidenten, opstandelingen en mensenrechten verdedigers.

Vervolgens belandde ze in de studio’s en presenteerde talkshows voor de AVRO, RTL,TROS, MAX en EO.

‘Catherine’, een dagelijkse talkshow, maakte ze vijf jaar lang samen met het Amerikaanse productiehuis Universal. Er keken gemiddeld een miljoen mensen per dag.

Tegenwoordig schrijft ze een wekelijkse column voor de pagina Vrouw van de Telegraaf op woensdag, zit ze in het mediaforum op Radio 1 en wordt ze regelmatig als gast uitgenodigd in televisieprogramma’s.

Kortom: Catherine is een multitalent met meer dan 30 jaar ervaring in vele disciplines. Niet alleen verslaggeving, presentatie en optredens voor televisie en radio zijn op haar lijf geschreven, ook heeft zij verschillende boeken geschreven. Sommige hebben te maken met haar werk, andere met haar passies als koken, of met haar betrokkenheid bij de Stichting Lezen en Schrijven. Catherine’s laatste boek (februari 2021) heet ‘Oorlogsvader – een herinnering‘ en is “een ontroerend en zeer persoonlijk boek, om met een brok in de keel te lezen.”

Wilt u Catherine Keyl uitnodigen, boeken of eerst meer informatie?
Neem gerust contact op via het contactformulier op de pagina Contact.