name head

 

Verdriet

8 mei 2019

Verdriet wordt erger naarmate het langer geleden is. Niet dat het slijt. Vroeger waren 4 en 5 mei voor mij van die dagen die mechanisch voorbij gingen. Nu kan ik het verdriet soms niet meer handelen. Dit jaar besloot ik thuis te blijven, ook geholpen door het weer. Daarom zag ik min of meer per ongeluk ...

lees verder


Sekstest

1 mei 2019

Of ik mee wilde doen aan de Sekstest van BNNVARA. Ach waarom niet, in 1996 maakte ik de eerste serie programma's over seks voor de Nederlandse televisie(je kunt het je nu niet meer voorstellen), dus kom maar op met die vragen. Eerst had ik natuurlijk de zenuwen voor wie er allemaal nog meer meededen:

lees verder


Moeder

24 april 2019

Over twee weken is het alweer Moederdag. Dan zullen lieve kindjes met zelfgemaakte ontbijtjes hun moeder wakker maken. 'Ik zal de dag prijzen als mijn moeder dood is,' staat daar dan wel mee in schrille tegenstelling. Dit wordt het verhaal van kinderen die ongelooflijk onder hun moeder hebben geleden.

lees verder


Marieke

17 april 2019

We maken een documentaire over het Veteranen Search Team, een club van veteranen afkomstig van leger, politie en brandweer. Mensen die vrijwillig ingezet kunnen worden bij een vermissing. Zoals een poosje geleden bij Anne Faber. Ik ontmoet daarbij Marieke. Ze was vier jaar geleden met hart en ziel hoofdagent.

lees verder


Ik vertrek

10 april 2019

Een heerlijk tv programma over Nederlanders die in het buitenland hun geluk gaan beproeven. Meestal met een B & B. Dit keer Sjors en Lieke, twee jonge Zantvoorters die naar Bali vertrokken om er een yoga-retreat te openen. Waarom barstte het Twittergeweld los over Barbie en Ken, ...

lees verder

 

1  2

 

 

 

 

boek