name head

 

Dik

16 aug. 2017

Natuurlijk vind ik het ook niet prettig om naar hele dikke mensen te kijken, ik geef het gewoon toe. Maar moet ik dat nou ook tegen die mensen zeggen?
Volgens mij is het de bedoeling dat we het met elkaar een beetje leuk hebben in deze maatschappij. Je hebt immers geen idee wat er achter die dikte zit.

lees verder


Tranen

9 aug. 2017

Het moet niet gekker worden: deze week tot twee keer toe tot tranen geroerd geweest. De eerste keer zondagmiddag, toen de leeuwinnen wonnen. Wat gebeurt er met me? Ik heb helemaal niks met voetbal! En de tweede keer maandagavond, toen ze gehuldigd werden, maar dat kwam misschien door m'n partner.

lees verder


Dilemma

2 aug. 2017

De laatste dagen veel nieuws over de krapte op de arbeidsmarkt. Kom werken, dan krijg je een reis naar New York als bonus! Tijd om op de werkvloer informatie te halen. Ik heb nogal wat vrienden met bedrijfjes, en ze hebben allemaal problemen met personeel. Overigens: er zijn 350.000 kleine ondernemers in Nederland, de kurk van onze economie.

lees verder


Dilemma

26 juli 2017

Natuurlijk heeft politicus Kees van der Staaij van de SGP gelijk als hij zegt dat het plegen van euthanasie niet normaal moet worden. Alle voorzichtigheid blijft geboden. Je denkt soms: we wonen in hetzelfde land, maar we hebben toch totaal andere ervaringen. Mij komen steeds vaker verhalen ter ore ...

lees verder


Geraffineerd

19 juli 2017

Dus morgen spelen de Nederlandse vrouwen tegen Denemarken. Nooit gedacht dat ik deze zin zou opschrijven. Mannenvoetbal vind ik namelijk walgelijk en ik heb daar goede redenen voor. Ik stond als verslaggever tussen de vechtende 'supporters' en dat is erger dan oorlog, want het is nergens voor nodig.
Wat een verademing dan, dat vrouwenvoetbal!

lees verder

 

1  2

 

 

 

 

boek