name head

 

Engeland

5 september 2018

Dit keer ging ik naar Engeland met de stemming die je hebt als je een partner bezoekt die je verlaten heeft. Waarom toch, we hadden het zo leuk samen. Mijn vriend Peter is van oorsprong Engelsman, hoewel hij zich tegenwoordig Zuid-Afrikaan voelt. Zijn familie woont nog in de buurt van Manchester, dus daar waren wij vorige week. Toch het idee dat alles ineens langzamer gaat als je het eiland op rijdt. Of is dat vasteland-arrogantie?

lees verder


Film

29 augustus 2018

Heerlijk om naar de film te gaan. De laatste tijd zat ik echter vaak alleen in een grote zaal. Verontrustend stil. Tot een paar weken geleden. Eerst ging ik naar 'Mamma mia!' Uitsluitend vrouwen in de bios, tot de laatste plaats bezet. En nu van de week een voorvertoning van The Book Club, weer hetzelfde, alleen vrouwen, propvol.

lees verder


Slippers

22 augustus 2018

Niks zo mooi als een vrouwenbeen in een elegante hoge hak. Ik heb bewondering voor vrouwen die er op kunnen lopen alsof ze met die stiletto's geboren zijn. Een paar schitterende Louboutins met rode zool en hoge hak, een genot voor het oog. Minder voor de portemonnee, 400 euro is normaal, en ze staan ook nog bij bosjes op Marktplaats.

lees verder


Blootgeven

15 augustus 2018

Ongelooflijk dat een politicus door een naaktfoto te plaatsen op Instagram nu al ruim veertien dagen de gemoederen bezighoudt. Elk verjaarspartijtje, elke borrel gaat het er over. Ongelooflijk geestige reacties op Twitter: 'gelukkig z'n hand forum' 'Willen de ouders van Thierry Baudet hem ophalen uit het pierenbadje? Hij laat steeds z'n zwembroekje zakken.'

lees verder


Energie

8 augustus 2018

Weer eens een tasje vergeten mee te nemen naar de supermarkt omdat ik dacht maar één ding nodig te hebben. Als ik toch weer met een doos eieren, een net tomaten en een pak karnemelk in m'n armen sta, gaat de telefoon. Ik vis em uit m'n zak. 'U gaat vandaag veel geld verdienen,' zegt een man aan de andere kant, terwijl ik het pak karnemelk langzaam naar beneden voel schuiven.

lees verder

 

1  2

 

 

 

 

boek