name head

 

Sport

7 november 2018

Eén ding eerst even duidelijk: mijn vriend Peter is een meelevende, vriendelijke man. Altijd een open oor voor anderen. Zijn grootste liefde is, ben ik bang, Manchester United. Afgelopen zaterdag speelde United tegen Bournemouth. Vlak voor het einde van de wedstrijd werd er bij ons aangebeld. Een vriendin.

lees verder


Verjaardag

31 oktober 2018

Afgelopen week was ik jarig en ja, ik ben een beetje kinderachtig. Ik vind het nog steeds leuk. Ben dankbaar voor de lieve wensen, de cadeautjes. Er blijft zich een vreemd soort opwinding van me meester maken. Bij de vele wensen die ik kreeg zat ook deze tekst, en ik dacht, die wil ik delen. Iemand vroeg of het erg was om oud te worden. Dit was haar antwoord:

lees verder


Muurbloem

24 oktober 2018

Hoeveel vrouwen hebben eigenlijk hun leven verpest omdat ze bang waren dat ze over zouden blijven? Als ik om me heen kijk, zie ik er heel wat. En daar ben ik verbaasd over. Dacht dat de vrouwen van tegenwoordig wel zelfstandiger zouden zijn. Ik had er zelf ook namelijk last van toen ik begin twintig was, maar ik dacht dat de tijden veranderd waren. Niet dus. Slimme vrouwen, niet onaantrekkelijk

lees verder


Justine

17 oktober 2018

Een lieve collega, Justine Pelmelay, zangeres. We komen elkaar tegen bij de presentatie van een boek waar we allebei aan meegewerkt hebben. Na een hoop ellende in haar leven gaat ze alles weer een positieve wending geven. Ik ken haar natuurlijk uit de studio's. In 1989 was ze al deelnemer aan het Europees Songfestival en ook in de jaren daarna was ze bij ons een graag geziene gast.

lees verder


Gynaecoloog

10 oktober 2018

Bij het woord gynaecoloog denk ik aan: liggen met je benen wijd en dan zo'n koude eendenbek erin. Of aan iemand die de hele dag bezig is met geboortes. Beide beelden kloppen niet, althans volgens Erik Boss, gynaecoloog in het Maximaziekenhuis in Veldhoven. Hij schrijft al jaren een column voor het weekblad Privé en bracht van de week zijn eerste bundel uit.

lees verder

 

1  2

 

 

 

 

boek