name head

 

Onbedoeld

4 december 2019

Nou ja, onbedoeld zwanger worden is natuurlijk iets uit de vorige eeuw, dacht ik. Of iets voor vrouwen die een one-night stand hadden of voor onervaren tieners. Het FIOM, een kenniscentrum bij ongewenste zwangerschap en afstammingsvragen, deed onderzoek en vond dat een op de vijf zwangerschappen onbedoeld is en daarvan weer 68% ongewenst.79% van de onbedoelde zwangerschappen komt voor bij vrouwen met een vaste relatie. Echt?

lees verder


Borat

27 november 2019

Vorige week nog werd De Villa door RTL van de buis gehaald omdat er seksueel grensoverschrijdend gedrag was. En nu het vreemde: er zijn internetsites waar miljoenen mensen grenzen overschrijden en niemand doet er wat aan. Bizar genoeg moest een komiek ons daarop wijzen. Sacha Baron Cohen, beter bekend als Borat, hield een redevoering ...

lees verder


Moment of lift

20 november 2019

Voor mijn verjaardag kreeg ik van een vriendin ‘The Moment of Lift’ van Melinda Gates, ’Hoe krachtige vrouwen de wereld veranderen.’ Ze is de vrouw van de rijkste man op aarde, Bill Gates. O ja, dacht ik, die arrogante mevrouw gaat ons een beetje vertellen hoe je ontwikkelingswerk moet doen. Maar eerlijk is eerlijk, ik moet mijn mening totaal bijstellen nadat ik het boek gelezen heb.

lees verder


Vette roddel

13 november 2019

Echt, jullie moeten het tegen niemand zeggen. Maar ik weet de vetste roddel van het jaar: André Hazes heeft helemaal geen relatie met Bridget Maasland. Het is een cover-up!
John de Mol senior, 64, heeft een al  jarenlange  relatie met Fridget, 45, zoals haar bijnaam is.
Verzinsel natuurlijk... En dan? Hoe zou Twitter dan reageren?

lees verder


Ladies Night

6 november 2019

Vanavond wordt de vierde Ladies Night uitgezonden, om half tien op Net 5. Ik hoop dat iedereen gaat kijken en ik zal uitleggen waarom. Er is al een paar keer geprobeerd een talkshow voor, door en met vrouwen te maken op de Nederlandse tv. De meeste pogingen mislukten jammerlijk. Of iedereen zat door elkaar heen ...

lees verder

 

1  2

 

 

 

 

boek