name head

 

Pig

11 okt. 2017

Natuurlijk hebben we allemaal wel eens een blauwtje gelopen. Tenminste ik wel. Een super-leuke jongen die alle meisjes kon krijgen en met mij wilde afspreken, ongelooflijk.
En dat bleef het ook, want toen we afgesproken hadden ergens op een plein bij een bankje, kwam hij nooit opdagen. Maar z'n vrienden zaten verborgen in de bosjes en lachten me keihard uit. Ze waren door hem kennelijk op de hoogte gesteld dat die suffe trut erin was gelopen.

lees verder


Heldin

04 okt. 2017

Zijn er eigenlijk veel heldinnen?
Door een toeval kwam ik kort geleden met één in contact. Hoe moeilijk is het om je te verzetten tegen graaierige mannen die alleen aan geld denken?
Heel moeilijk, neem dat van mij aan. Het zijn het type mannen dat vrouwen die achter de waarheid aanzitten afdoen met ‘Die moet nodig eens een beurt hebben.’

lees verder


Babybusiness

29 sept. 2017

In het vliegtuig van Colombo (Sri Lanka) naar Amsterdam zitten opmerkelijk veel Nederlandse stellen met Sri Lankaanse baby's. Ik vraag de stewardess of dat normaal is. 'Nou,' zeg ze, 'We hebben er wel een paar op bijna elke vlucht. Soms ook worden de baby's aan boord afgeleverd en wachten de ouders op Schiphol. Ik heb daar al wilde taferelen mee gemaakt. De ouders kijken eerst naar elkaars baby's.

lees verder


Te volmaakt

20 sept. 2017

Van de week was het een dagje mooi weer en ik liep door de Amsterdamse Beethovenstraat. De terrassen zaten vol. Ik weet niet hoe het kwam, maar ik had plotseling het idee dat ik in een filmscène beland was. Ik zag alleen maar mooie vrouwen. Prachtig gestyled blond haar, weerspiegelende zonnebrillen, ongelooflijk fashionable kleding, schitterende schoenen.

lees verder


Leeftijdsgrens

13 sept. 2017

Modetrends met een leeftijdsgrens, daar ging het vorige week over op Vrouw.nl. En inderdaad, al jaren draag ik geen mouwloze jurken en tops meer. Een bikini heb ik al 100 jaar geleden afgeschaft. Shorts? Ik zou ze zo graag dragen, maar als je kritisch in de spiegel kijkt weet je zeker: het kan niet meer. Waarom precies? Gewoon eerlijk zijn tegen jezelf, naar de mooie strakke benen van jonge vrouwen kijken en denken, ...

lees verder

 

1  2

 

 

 

 

boek