name head

 

Moeder

24 april 2019

Over twee weken is het alweer Moederdag. Dan zullen lieve kindjes met zelfgemaakte ontbijtjes hun moeder wakker maken. 'Ik zal de dag prijzen als mijn moeder dood is,' staat daar dan wel mee in schrille tegenstelling. Dit wordt het verhaal van kinderen die ongelooflijk onder hun moeder hebben geleden.

lees verder


Marieke

17 april 2019

We maken een documentaire over het Veteranen Search Team, een club van veteranen afkomstig van leger, politie en brandweer. Mensen die vrijwillig ingezet kunnen worden bij een vermissing. Zoals een poosje geleden bij Anne Faber. Ik ontmoet daarbij Marieke. Ze was vier jaar geleden met hart en ziel hoofdagent.

lees verder


Ik vertrek

10 april 2019

Een heerlijk tv programma over Nederlanders die in het buitenland hun geluk gaan beproeven. Meestal met een B & B. Dit keer Sjors en Lieke, twee jonge Zantvoorters die naar Bali vertrokken om er een yoga-retreat te openen. Waarom barstte het Twittergeweld los over Barbie en Ken, ...

lees verder


Winkels

03 april 2019

Binnen de winkel-wereld is er aardig wat gebeurd. Een eenvoudige zaak met kledingrekken is niet meer genoeg om de internet- verslaafden vanachter hun laptop weg te krijgen. Koffie, drankjes, snoep en zoutjes zijn klantenbinders geworden.Laten we zeggen: over het algemeen doen detailhandels enorm hun best om de strijd met het web aan te gaan.

lees verder


Uitersten

27 maart 2019

Ongelooflijk hoeveel emotionele dingen er in één week kunnen gebeuren en hoe vrouwen daar tegengestelde rollen bij kunnen vervullen. Laten we beginnen met het positieve nieuws. Het optreden van de derde vrouwelijke premier van Nieuw Zeeland, Jacinda Ardern, was opvallend. Na de aanslag ...

lees verder

 

2

 

 

 

 

boek