name head

 

Te volmaakt

20 sept. 2017

Van de week was het een dagje mooi weer en ik liep door de Amsterdamse Beethovenstraat. De terrassen zaten vol. Ik weet niet hoe het kwam, maar ik had plotseling het idee dat ik in een filmscène beland was. Ik zag alleen maar mooie vrouwen. Prachtig gestyled blond haar, weerspiegelende zonnebrillen, ongelooflijk fashionable kleding, schitterende schoenen.

lees verder


Leeftijdsgrens

13 sept. 2017

Modetrends met een leeftijdsgrens, daar ging het vorige week over op Vrouw.nl. En inderdaad, al jaren draag ik geen mouwloze jurken en tops meer. Een bikini heb ik al 100 jaar geleden afgeschaft. Shorts? Ik zou ze zo graag dragen, maar als je kritisch in de spiegel kijkt weet je zeker: het kan niet meer. Waarom precies? Gewoon eerlijk zijn tegen jezelf, naar de mooie strakke benen van jonge vrouwen kijken en denken, ...

lees verder


Gemeente

6 sept. 2017

Een paar weken geleden schreef ik over het Nijpelsplantsoen in Nieuwegein. Hangjongeren. Ik ging er zelf heen en het leek of er niets aan de hand was. Na de column kwamen er veel reacties van bewoners, vooral van vrouwen. 'Van je werk thuiskomen is geen pretje, je wordt nageroepen, soms zijn ze handtastelijk. Maar dat ga ik jou niet zeggen als je hier bent, veel te bang voor repercussies.

lees verder


Profiteren

30 aug. 2017

Collega Daphne Deckers merkte terecht op: 'Die ouwe rijke kerels willen heus niet puur voor de gezelligheid jouw studieboeken betalen.' Als het hier om vrouwelijke studenten gaat, speel seks natuurlijk een rol. Maar hoe nu als een ouwe rijke vrouw dingen betaalt voor een andere vrouw? Ik zal een paar voorbeelden geven. Allemaal reality, niks verzonnen.

lees verder


Aso

23 aug. 2017

Is mijn indruk juist dat als je in Nederland een aso bent je meer kansen hebt?
Bij mij in de buurt (het Gooi, welgestelde, hoog opgeleide mensen) woont een jongen van 16 die dj wil worden. Nou prima natuurlijk. Alleen hij oefent midden in de nacht met zijn geluidsapparatuur vol aan. Alle buren hebben er last van. Iedereen heeft al eens geklaagd,

lees verder

 

2

 

 

 

 

boek