name head

 

Moment of lift

20 november 2019

Voor mijn verjaardag kreeg ik van een vriendin ‘The Moment of Lift’ van Melinda Gates, ’Hoe krachtige vrouwen de wereld veranderen.’ Ze is de vrouw van de rijkste man op aarde, Bill Gates. O ja, dacht ik, die arrogante mevrouw gaat ons een beetje vertellen hoe je ontwikkelingswerk moet doen. Maar eerlijk is eerlijk, ik moet mijn mening totaal bijstellen nadat ik het boek gelezen heb.

lees verder


Vette roddel

13 november 2019

Echt, jullie moeten het tegen niemand zeggen. Maar ik weet de vetste roddel van het jaar: André Hazes heeft helemaal geen relatie met Bridget Maasland. Het is een cover-up!
John de Mol senior, 64, heeft een al  jarenlange  relatie met Fridget, 45, zoals haar bijnaam is.
Verzinsel natuurlijk... En dan? Hoe zou Twitter dan reageren?

lees verder


Ladies Night

6 november 2019

Vanavond wordt de vierde Ladies Night uitgezonden, om half tien op Net 5. Ik hoop dat iedereen gaat kijken en ik zal uitleggen waarom. Er is al een paar keer geprobeerd een talkshow voor, door en met vrouwen te maken op de Nederlandse tv. De meeste pogingen mislukten jammerlijk. Of iedereen zat door elkaar heen ...

lees verder


Gelijk

30 oktober 2019

Soms vragen mannelijke vrienden mij of ik langzamerhand niet uit geschreven ben over de ongelijkheid tussen man en vrouw. ‘We zijn toch wel gelijk genoeg, nu,’ zeggen ze dan. Het is ze moeilijk uit te leggen, omdat ze man zijn. Ze zullen nooit precies de vernederingen in kunnen voelen die je nog steeds meemaakt als vrouw.

lees verder


Liefde

23 oktober 2019

Dat gebeurt maar weinig, dat je twee zeer professionele radiopresentatoren hoort vol schieten van emotie. Ik heb het over Ghislaine Plag en Frits Spits. Ze bespraken op NPO radio 1 het boek dat Frits Spits maakte voor zijn overleden vrouw Greetje. Hij kende haar al sinds zijn tiende en was meteen verliefd op haar. Hij is zesenveertig jaar lang getrouwd geweest en de liefde ...

lees verder

 

2

 

 

 

 

boek